image description

Ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα είχε να διαχειριστεί ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, καθώς στις πρώτες 4 αγωνιστικές έπαιξε με τρεις από τις κορυφαίες γυναικείες ομάδες μπάσκετ της χώρας, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν την προσπάθεια των παικτριών του κ. Δουβίτσα, αλλά από την ερχόμενη κιόλας Κυριακή στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο απέναντι στον Ο.Α. Χανίων θα ψάξει για την πρώτη του νίκη.

Ο Νίκος Δουβίτσας μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δήλωσε στο επίσημο site της ομάδας ότι τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει η ομάδα θα τα λύσει εκείνος και μόνο εκείνος: «Η κατάσταση στην ομάδα θα αλλάξει, δεν έχω μάθει στην ζωή μου να τα παρατάω και ειδικά σε ό,τι αφορά το μπάσκετ είμαι πολύ εγωιστής και θα κάνω τα πάντα για να γίνει η ομάδα καλύτερη και πιο ομάδα.

Το πρόβλημα μας δεν είναι ούτε η τακτική που ακολουθούμε ούτε τα plays μας είναι αλλά θέματα που από αύριο θα τα λύσω εγώ και κανένας άλλος.

Όσο για το παιχνίδι, με 20 λάθη και 2/4 αιφνιδιασμούς δεν κερδίζουμε κανέναν. Όλο τον καιρό λέγαμε για το πόσο εύκολα κάνουμε τα λάθη και δίνουμε στον αντίπαλο εύκολους πόντους στο transition. Η άμυνά μας ήταν πολύ κακή στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μειώσαμε όμως και πάλι με κάποια αστεία λάθη μας κατάφεραν να μας πάρουν και πάλι διαφορά. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».