Στις προπονήσεις επανήλθαν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Πετράκη, με τη διάθεση όλων να είναι ανεβασμένη μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα με την Οντ Γκρένλαντ. Το πρωινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο στη δύναμη και την ειδική αντοχή, ενώ το απόγευμα οι παίκτες ήταν χωρισμένοι σε γκρουπ και δούλεψαν σε τακτική, ασκήσεις ειδικής αντοχής και τελειώματα φάσεων. Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης έγινε δίτερμα.

pas-proponhsh-ioulios-8

Απουσίαζε για προληπτικούς λόγους και πάλι ο Αλέξης Μιχαήλ, που δεν θέλουν να τον επιβαρύνουν, λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων στη γάμπα, ενώ στα μισά της προπόνησης χτύπησε στο κεφάλι ο Μαυροπάνος, που μάτωσε πάνω από το φρύδι και του τοποθετήθηκε επίδεσμος, ωστόσο χρειάστηκε να σταματήσει την προπόνηση.

pas-proponhsh-mavropanos

Όσον αφορά τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, βρίσκονται εμφανώς ακόμα σε περίοδο προσαρμογής και θα χρειαστούν χρόνο για να έρθουν στην επιθυμητή κατάσταση, ειδικά ο Μαμπουλού.

pas-proponhsh-koutris-kozorwnis

Η προπόνηση της Δευτέρας θα γίνει στις 19:00, ενώ την Τρίτη το πρωί η ομάδα θα αναχωρήσει για Αθήνα, από εκεί με απευθείας πτήση θα μεταβεί στο Όσλο και μετά με λεωφορείο θα φτάσει στο Σκίεν, που είναι ο τελικός προορισμός. Ενδεχομένως η ομάδα να προλάβει να κάνει μία απογευματινή προπόνηση την Τρίτη και σίγουρα μία την Τετάρτη.

akosta-son