image description

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα σήμερα (Τρίτη), με τους ρυθμούς και τις εντάσεις να ανεβαίνουν σταδιακά εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο.

Αν και οι Περιστεριώτες δεν αγωνίστηκαν ακόμα εντός του 2022, όλα δείχνουν ότι το ματς θα γίνει κανονικά την Κυριακή, εκτός κι αν προκύψουν απρόοπτα με νέα κρούσματα στις ομάδες, κάτι που φυσικά απεύχονται οι πάντες.

Να υπενθυμίσουμε, ότι οι Περιστεριώτες θα εμφανιστούν και με νέο προπονητή στον πάγκο τους, αφού ο Κρις Κόλμαν έπιασε κανονικά δουλειά χθες (Δευτέρα), με τον κ. Σπανό να τον συστήνει στους παίκτες της ομάδας του.

Από εκεί και πέρα, στον ΠΑΣ Γιάννινα ο κ. Μεταξάς κάνει τα δικά του πλάνα για το παιχνίδι, αλλά για μία ακόμα φορά είναι αναγκασμένος να κινηθεί στα τυφλά –κατά μία έννοια- για τον αντίπαλο. Κι αυτό γιατί πρώτον υπάρχει η αλλαγή προπονητή στον αντίπαλο πάγκο, κάτι που θα αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά φέτος ο τεχνικός των Ιωαννίνων (σ.σ. η πρώτη φορά ήταν με τον Βόλο όπου ντεμπούτο έκανε ο κ. Μπράτσος, ενώ υπήρξαν και δύο ματς με προπονητές που είχαν μόνο ένα δείγμα γραφής, ο Παράσχος στον Ατρόμητο και ο Φέστα στον Απόλλωνα). Δεύτερον, δεν υπάρχει πρόσφατος αγώνας του αντιπάλου για να εκτιμηθεί η φόρμα του, αφού το τελευταίο επίσημο παιχνίδι του Ατρόμητου ήταν η ήττα από τον Παναιτωλικό με 2-1 στις 18 Δεκεμβρίου. Και τρίτον, μετά τα κρούσματα κορωνοϊού δεν είναι ακόμα γνωστό ποιοι θα επιστρέψουν και ποιοι όχι στο ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου.

Όμως απρόβλεπτα είναι τα πράγματα και στον ΠΑΣ Γιάννινα. Από σήμερα αποτελεί παρελθόν από την ομάδα ο Μιλιντσεάνου που θα αφήσει ένα προσωρινό κενό στην επίθεση. Σε ό,τι αφορά τις απουσίες που υπήρχαν το προηγούμενο διάστημα, οι Γκαρντάβσκι, Αθανασίου και Λώλης προπονούνται κανονικά. Ατομικό έκανε ο Σνάιντερ, αλλά υπάρχει αισιοδοξία ότι θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής, όπως επίσης ατομικό έκανε και ο Καραχάλιος που επιστρέψει από την επόμενη εβδομάδα. Δουλειά στο γήπεδο έχει ξεκινήσει και ο Οικονομόπουλος, μετά τον τραυματισμό στην ωμοπλάτη, αλλά επειδή ακόμα χρειάζεται προσοχή στα τζαρτζαρίσματα και τα πεσίματα, υπολογίζεται να είναι διαθέσιμος σε 15-20 μέρες το πολύ.

Λοντίγκιν, Σιόντης και Παντελάκης δεν έχουν μπει ακόμα σε πρόγραμμα, ενώ σήμερα υπήρξε κι ένα απρόοπτο προς το τέλος της προπόνησης, με τους Κάργα και Ντομίνγκεθ να έχουν μια μικροενόχληση στον προσαγωγό. Προληπτικά σταμάτησαν νωρίτερα και θα εκτιμηθεί και πάλι αύριο αν είναι κάτι που απαιτεί προσοχή.