image description

Επιτέλους προπονήσεις με πολλούς παίκτες για τον Ηρακλή Μεταξά! Μετά από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, είναι η πρώτη φορά που υπήρξε τόσο μεγάλη συμμετοχή στις προπονήσεις, αφού ουσιαστικά έλειπαν μόνο οι Σνάιντερ και Κόντε, ενώ ατομικό έκανε ο Ντομίνγκεθ.

Η σημερινή προπόνηση, όμως, είχε και προσθήκη νέου παίκτη, αφού είναι από χθες στα Ιωάννινα ο Χρήστος Σέχου, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά σήμερα με τους νέους του συμπαίκτες.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε χθεσινό ρεπορτάζ, μετά από αρκετές απόπειρες απόκτησής του την τελευταία 4ετία, τελικά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού Β’ ντύνεται στα «κυανόλευκα» και απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Ο κ. Μεταξάς μπορεί από σήμερα να χαμογελάει και γι’ άλλους λόγους. Κανονικά προπονήθηκαν οι Περέα, Λοντίγκιν και Πίρσμαν που ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, ενώ εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει με τον Απόλλωνα ο Γκαρντάβσκι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Πίρσμαν, στα λόγια υποτίθεται ότι τα έχουν βρει Χριστοβασίλης και Καρυπίδης για να μεταγραφεί στον Άρη, αλλά προφανώς θα πρέπει η ομάδα να πάρει και κάποια χρήματα για τον παίκτη για να υλοποιηθεί η συμφωνία. Μέχρι να γίνει αυτό ο Πίρσμαν θα είναι παίκτης του ΠΑΣ και θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα.

Ο Ντομίνγκεθ, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έκανε ατομικό τρέξιμο, λόγω του προβλήματος στον τένοντα. Μέρα με τη μέρα πηγαίνει καλύτερα και περιμένει να δει τι θα του πουν οι γιατροί. Το πιθανότερο είναι ότι δεν θα προλάβει τον αγώνα της Κυριακής.

Τέλος, με ίωση παραμένει ακόμα εκτός ο Σνάιντερ που είναι αμφίβολος και για το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ ο Οικονομόπουλος ακολούθησε κανονικά την προπόνηση, αφού δεν ήταν ανησυχητικός ο τραυματισμός του στον οπίσθιο μηριαίο.