Σε νέα χέρια περνάει η Ακαδημία του Ολυμπιακού στα Ιωάννινα, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” επέλεξαν τα γήπεδα του παραλιμνίου και τους υπεύθυνους των Ακαδημιών εκεί Αποστόλη Τόλη και Γιώργο Μητσιόπουλο. Στο προπονητικό τημ θα είναι μεταξύ άλλων και οι Αλέκος Τάτσης και Γιώργος Κάκος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων. Ο Ολυμπιακός που από το 2015 είχε και πάλι Σχολή στην πόλη των Ιωαννίνων δυναμώνει ακόμη περισσότερο με τη νέα συνεργασία η οποία θα λειτουργήσει προς όφελος των παιδιών της Ηπείρου.
Ο Ολυμπιακός ευχαριστεί τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του στα Ιωάννινα για την αδιάκοπη δουλειά τους και εύχεται στους νέους συνεργάτες και υπεύθυνους της Σχολής κ.κ Τόλη Αποστόλο και Μητσιόπουλο Γιώργο κάθε επιτυχία στο δύσκολο αλλά όμορφο “ταξίδι” που ξεκινούν.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι δυνατή και στα Ιωάννινα και στο τεχνικό επιτελείο της Σχολής φιγουράρει και ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας ο κ. Αλέκος Τάτσης.
Στοιχείας Επικοινωνίας 
ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΣΧΟΛΗΣ: ΤΟΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ/ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ
ΑΛΕΚΟΣ ΤΑΤΣΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΡΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΙΛΛΥΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΙΛΙΑΣ – ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΧΟΛΗΣ:  ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ : 26510 25085