image description

Μια ανάσα από τη γερμανική Σεντ Πάουλι είναι ο Μανώλης Σάλιακας, μία φήμη που κυκλοφορεί βέβαια για πάνω από 3 εβδομάδες ακόμα και στη Γερμανία (δείτε δημοσίευμα της Bild). Δηλαδή δεν είναι ακριβώς καινούργια ως είδηση.

Ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ Γιάννινα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και από τη στιγμή που στο τέλος Ιανουαρίου δεν έπεσαν υπογραφές με τον κ. Χριστοβασίλη για ανανέωση, ήταν δεδομένο ότι θα αποχωρήσει. Μάλιστα πολλές φορές είχαμε αναφέρει ότι πρώτος του στόχος είναι το εξωτερικό, ασχέτως αν το όνομά του έπαιζε δυνατά για Ελλάδα. Ίσως μάλιστα η άρνησή του να συνεχίσει σε κάποια μεγάλη ομάδα, να έπαιξε ρόλο στο γιατί έμεινε τελικά εκτός Εθνικής στα τελευταία της φιλικά παιχνίδια…

Από εκεί και πέρα, ο Σάλιακας δεν υπέγραψε ακόμα στη νέα του ομάδα, δεν είναι δηλαδή ακόμα κάτι τελειωμένο. Μπορεί να προκύψει κάποια ανατροπή, αλλά όχι για παραμονή του στον ΠΑΣ ή μεταγραφή του σε άλλον ελληνικό σύλλογο, αλλά για άλλη γερμανική ομάδα. Ωστόσο η Σεντ Πάουλι έχει πάρει πράγματι μεγάλο προβάδισμα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν κι άλλα συμβόλαια στον ΠΑΣ που λήγουν, όπως των Λοντίγκιν, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ και Γκαρντάβσκι. Για τους πρώτους δύο οι πιθανότητες παραμονής είναι ελάχιστες. Άλλωστε ο Πίρσμαν θεωρείται σχεδόν κλεισμένος από τον Άρη. Για τους άλλους δύο οι πιθανότητες είναι πιο αυξημένες.