image description

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA (και) ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός είναι έντονα ενοχλημένος με την παραχώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου στον ΠΑΣ Γιάννενα!

Νωρίτερα ενημερωθήκατε για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 13. Μία σκληρή ανακοίνωση μέσω της οποίας οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεκαθάρισαν πως είναι κάθετα αντίθετοι στην παραχώρηση του γηπέδου στον ΠΑΣ για τις ευρωπαϊκές ανάγκες των Ηπειρωτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του SDNA δεν «βράζουν» μόνο οι οπαδοί των «πράσινων», αλλά και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός! Η απόφαση της ΠΑΕ να παραχωρήσει το ιστορικό «σπίτι» του «τριφυλλιού» στον ΠΑΣ έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων (και) στις τάξεις του Ερασιτέχνη. Οι πληροφορίες, μάλιστα, λένε πως στον Ερασιτέχνη είναι ενοχλημένοι και για το γεγονός πως δεν ρωτήθηκαν καν από την ΠΑΕ, δεδομένου ότι το γήπεδο ανήκει σε αυτόν.

Μετά, λοιπόν, από τις «φωνές» των οπαδών του «τριφυλλιού» που εκφράστηκαν με έντονο τρόπο μέσω της ανακοίνωσης ακολουθούν και οι αντιδράσεις από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και πλέον δεν θα πρέπει να αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει αλλαγή της… τελευταίας στιγμής με την ευρωπαϊκή έδρα του ΠΑΣ Γιάννενα εν όψει της αναμέτρησης με την Άλκμααρ στις 4 Αυγούστου!

Θυμίζουμε ότι για την έδρα των Ηπειρωτών στο ματς με τους Ολλανδούς είχε εκφραστεί πολύ έντονη δυσαρέσκεια (και) από τους οπαδούς του Παναιτωλικού, όταν κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ΠΑΣ θα αγωνιστεί στο Αγρίνιο!