Παίρνει θέση ο κατά καιρούς συνεργάτης του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Δείτε το post του Γιώργου Βήτα στο Facebook:

Μετά την κατά τα άλλα εμετική ανακοίνωσή σας, σχετικά με την παραχώρηση του γηπέδου του Παναθηναϊκού, για το Ευρωπαϊκό παιχνίδι της ομάδος μου, και χωρίς με την παρούσα να έχει καμία άμεση ή έμμεση σχέση η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, καθώς γράφω μόνο ΕΓΩ και έχω και την ευθύνη, επιτρέψτε μου να σας επισημάνω τα εξής

1. Στα παιχνίδια της ομάδος σας με την ΑΙΚ Στοκχόλμης, να ξέρετε ότι εμείς από τα Γιάννινα, θα είμαστε με τον Παναθηναϊκό, όπως και με κάθε Ελληνική ομάδα. Επίσης θα είμαστε με την ομάδα σας μέχρι το τέλος, και μακάρι να κατακτήσετε και το κύπελλο UEFA. Εγώ με τον Παναθηναικό θα είμαι και με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.


2. Λυπάμαι που μας κατηγορείτε για το ότι δεν καθίσαμε να χάσουμε και δίνουμε μάχη σε κάθε παιχνίδι, όπως και στο μεταξύ μας παιχνίδια. Για το γήπεδο βούρκο, να ξέρετε ότι παίζανε και οι δικοί μας παίκτες, ενώ για το ότι ξεκίνησε το παιχνίδι με ομίχλη και παγωνιά ήταν συνθήκες που υπήρχαν για όλους τους αθλητές. Για εμένα είναι αθλητές όλοι φορώντας οποιαδήποτε φανέλα και δεν θέλω να τραυματιστεί κανείς και για κανένα λόγο.


3. Ανακαλύπτετε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουνε. Θα ήταν χαρά μου εάν ο Παναθηναικός δεν μπορούσε να δώσει παιχνίδι Ευρωπαικό, για λόγους που δεν οφείλονται σε αυτόν και μπορούσα να του παραχωρήσω το γήπεδό μου. Είμαι φιλόξενος και θα ήθελα να ακουστούν τα Γιάννινα έστω και έτσι.


4. Ευτυχώς, δεν αντιπροσωπεύετε ολόκληρο το Παναθηναϊκό. Ξέρω ότι πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναικου θα ερχότανε για να δούνε το παιχνίδι. Σε οικείο περιβάλλον και Ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι ΓΙΟΡΤΗ, λεβέντες. Ακόμη και αν ανήκετε στα δέκα άτομα που για κάποιο λόγο δεν μας συμπαθείτε.


5. Οι απειλές σας δεν είναι δικό μου θέμα. Ούτε η ωμή εκβίαση για τον κόσμο που θα έρθει, να αποφασίσει να μη το κάνει, διότι θα περάσουν απο μπροστά σας και άρα κάτι θα συμβεί. Μάλλον ντράπηκα που τις διάβασα. Ξέρω ότι ντραπήκανε και πολλοί φίλαθλοι του Παναθηναϊκού. Σε κάθε ευνομούμενο κράτος θα είχαμε λύση στην ευγενή σας πρόταση φιλοξενίας.

Εδώ είναι κάτι άλλο….ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ…