Πέντε αποχωρήσεις παικτών ανακοίνωσε ο Α.Ο. Βελισσαρίου, ανάμεσα σ’ αυτούς και οι έμπειροι Παύλος Βαρτζιώτης και Κώστας Σταμούλης. Ο τελευταίος θα συνεχίσει στην Ανατολή.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Βελισσαρίου τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους:

«Η διοίκηση του ΑΟΒ ευχαριστεί για τη συνεργασία και την κοινή προσπάθεια τους παρακάτω ποδοσφαιριστές που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δεν θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την ομάδα μας:

– τον Βασίλη Βαρτζιώτη που ήρθε για ένα χρόνο δανεικός και επιστρέφει στην Θύελλα Κατσικά.
– τον πολύπειρο Παύλο Βαρτζιώτη που ήρθε τον Ιανουάριο του 2015 στην ομάδα και πρόσθεσε στο πλούσιο βιογραφικό του 2 πρωταθλήματα και ένα Super Cup.
– τον Κώστα Νικολάου που αγωνιζόταν τα τελευταία 3 έτη στην ομάδα ερχόμενος από τις ακαδημίες των Ελπιδων, κατακτώντας 2 πρωταθλήματα και ένα Super Cup και πλέον θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανατολής.
– τον Σωκράτη Νούγια που ήρθε πέρσι για ένα έτος από τη Θύελλα Ελεούσας.
– τον Κώστα Σταμούλη που ήρθε από τα Σερβιανά, αγωνίστηκε την περσινή χρονιά μαζί μας και θα συνεχίσει στην ομάδα της Ανατολής”.

 

Ευχαριστήριο από Βαρτζιώτη

Από την πλευρά του, ο Παύλος Βαρτζιώτης αποχαιρέτησε φίλους και συνεργάτες του στην ομάδα με ανάρτησή του στο fb.

«Μετά από 1,5 χρόνο επιτυχιών κ καλής συνεργασίας αποχωρώ από την ομάδα του Βελισσαρίου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες που είχα όλο αυτό το διάστημα τους προπονητές την διοίκηση και τον κόσμο της ομάδας και να τους ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου ό,τι δεν πετύχαμε μαζί, να το καταφέρουν φέτος, έστω κ χωρίς την παρουσία μου…καλή χρονιά φιλαράκια».