Ένα όνομα που είχε παίξει και προ διετίας επανέρχεται στο προσκήνιο για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Πρόκειται για τον 25χρονο στόπερ της ιταλικής Ρετζίνα, Δημήτρη Σταυρόπουλο, τον οποίο ο ΠΑΣ είχε προσεγγίσει πρώτη φορά τη χρονιά που υποβιβάστηκε ο Πανιώνιος, το 2020.

Ακριβή σχετικά περίπτωση για τα δεδομένα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αν επιτευχθεί τελικά η πώληση των Κάργα και Περέα, ενδεχομένως οι “κυανόλευκοι” να μπορούν να έχουν στο ρόστερ τους και κάποιους παίκτες με σχετικά υψηλά συμβόλαια. Είναι πάντως μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, καθώς ο Σταυρόπουλος λογικά θα έχει κι άλλες προτάσεις.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός μένει ελεύθερος από την Ρετζίνα στην οποία έκανε συνολικά 42 συμμετοχές την προηγούμενη διετία στη Serie B και το κύπελλο Ιταλίας.