Παίκτες στο χορτάρι, αλλά και παίκτες στην εξέδρα στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα. Πέντε απουσίες είχε σήμερα ο Γιάννης Πετράκης, που δεν είχε στη διάθεσή του, τους Ακόστα, Κούτρη, Νικολιά, Γαρουφαλιά και Μαυροπάνο.

Ο Νικολιάς έκανε μαγνητική σήμερα στο γόνατο και ευτυχώς είχε το μικρότερο κακό, αφού πειράχτηκε ελάχιστα ο μηνίσκος και τραυματίστηκε μόνο στον έσω πλάγιο. Οπότε με φυσιοθεραπεία αναμένεται να είναι ξανά στις προπονήσεις της ομάδας σε 3-4 εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι χάνει όλα τα επίσημα και φιλικά ματς ως τότε.

Ο Ισπανός Νόε Ακόστα και ο Ελληνοβραζιλιάνος, Λεονάρντο Κούτρης, είχαν μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό, οι οποίες τους άφησαν προληπτικά και μόνο εκτός προγράμματος.

Ο Γαρουφαλιάς ανέβασε πυρετό και ξεκουράστηκε για σήμερα και τέλος ο Μαυροπάνος που είχε κάνει 11 ράμματα στο μέτωπο είχε επιχειρήσει να μπει ξανά χθες στις προπονήσεις, αλλά σε μία κεφαλιά του άνοιξε πάλι το κεφάλι και χρειάστηκε να κάνει 3 ράμματα στο παλιό τραύμα.

Οι υπόλοιποι  έκαναν ασκήσεις υποομαδικής τακτικής και πολλές στατικές φάσεις, με χτυπήματα κόρνερ και φάουλ.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα αναχωρήσει στις 6:30 το πρωί από το ΠΕΑΚΙ για Θεσσαλονίκη και από εκεί η ομάδα θα πετάξει για το Άμστερνταμ.

Ο ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM θα δώσει το “παρών” και στην Ολλανδία, με χορηγό αποστολής μας την εταιρία διεθνών μεταφορών DIAMANTIS TRANSPORT.

Δείτε βίντεο της προπόνησης