image description

Ο Ηρακλής Μεταξάς είναι και με τη… “βούλα” νέος προπονητής του Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν αρκετό καιρό σε συζητήσεις και απέμενε να τα βρουν και με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την αποδέσμευση του ομογενή τεχνικού.

Ο κ. Μεταξάς υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες της συνεργασίας θα γίνουν γνωστές στην επίσημη παρουσίασή του προσεχώς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή, κ. Ηρακλή Μεταξά για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου 1967 στην Κολωνία της Γερμανίας.

Ο κ. Ηρακλής Μεταξάς αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά του και θα παρουσιαστεί από την ομάδα μας σε συνέντευξη Τύπου, η οποία θα πραγματοποιηθεί το αμέσως προσεχές διάστημα και στην οποία θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Μεταξά στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία!