image description

Ευχαριστίες προς παίκτες που αποχώρησαν από το ρόστερ εξέφρασε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, αισθανόμενη την ανάγκη να το κάνει τόσο για το ήθος που επέδειξαν όσο και γι’ αυτά που πρόσφεραν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, οδηγώντας την συνεχώς σε επιτυχίες.

Με τον τρόπο αυτό η ομάδα επισημοποίησε και το τέλος της συνεργασίας μαζί τους, όπως είχε κάνει προ μερικών ημερών και για τον κ. Μεταξά.

Βέβαια δεν λέει ακόμα “αντίο” σε παίκτες όπως οι Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ, Γκαρντάβσκι και Στάνκο, αλλά μόνο σε όσους βρήκαν ήδη ομάδα και συνεχίζουν κάπου αλλού την καριέρα τους.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την ανάγκη να αποχαιρετήσει δημόσια τους Γιούρι Λοντίγκιν, Μανώλη Σάλιακα, Μάρβιν Πίρσμαν, Φαμπρίτσιο Μπρένερ, Στέφανο Σιόντη και Αντώνη Οικονομόπουλο για το τέλος της συνεργασίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από σύσσωμο τον Π.Α.Σ. ΓIANNINA για το ήθος τους και τα όσα σπουδαία ζήσαμε τα δύο αυτά χρόνια που φορέσατε την φανέλα του συλλόγου. Για όλα όσα προσφέρατε και για την αξέχαστη ιστορία που γράψατε θα είστε πάντα μέλη της οικογένειας του Π.Α.Σ..

Καλή συνέχεια σε όλους στον επόμενο σταθμό της καριέρας σας.