image description

Μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και ειδικότερα των φίλων της καλαθοσφαίρισης θα φιλοξενηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων – ΠΕΑΚΙ.

Το 3 on 3 Streetball «Τάπα στη βία και τον ρατσισμό» είναι ένα τουρνουά μπάσκετ και συγχρόνως μια σπουδαία φιλανθρωπική δράση, με ισχυρό κοινωνικό μήνυμα κατά της βίας και του ρατσισμού.

Το τουρνουά 3X3 streetball διοργανώνει φέτος ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ) σε συνεργασία με τους κατά τόπους Δήμους και Περιφέρειες, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τις τοπικές ενώσεις καλαθοσφαίρισης με την συνδρομή Κριτών Διαιτητών, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του Ζήσε Αθλητικά.

Έχοντας σταθμούς στη διοργάνωσή του το Αρκαλοχώρι, τη Θεσσαλονίκη, το ΟΑΚΑ τη Σκιάθο, θα συνεχίσει στις 18 και 19 Ιουνίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων – ΠΕΑΚΙ για να συνεχίσει στο Αιγάλεω, το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Με σύνθημα «ΤΑΠΑ ΣΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ» έχει συγκεντρώσει συμμετοχές από πολλές ερασιτεχνικές ομάδες από όλες τις ηλικίες και τα φύλλα και αναμένεται ο ανταγωνισμός να είναι ενδιαφέρον και γεμάτος εκπλήξεις!

Για την διοργάνωση στα Γιάννενα προσέφεραν την αρωγή τους ο Δήμος Ιωαννιτών και η Περιφέρεια Ηπείρου ενώ χορηγός είναι η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων ATHLOS.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 18 Ιουνίου, στις 7.00 το απόγευμα, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 19. Προσκεκλημένοι είναι όλοι οι φίλοι του αθλήματος και όσοι θέλουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Κάθε ενδιαφερόμενη ομάδα μπορεί να δηλώσει τη συμμετοχή της στο κατάστημα ATHLOS Sportswear, Χρ. Τρικούπη 19, Ιωάννινα ή στα τηλέφωνα 2653022334 & 2651913073