image description

Ο Ευρωπαίος ΠΑΣ Γιάννινα «προσγειώνεται» για λίγο στην ελληνική πραγματικότητα και την Κυριακή δίνει το πρώτο του φιλικό επί ελληνικού εδάφους, αντιμετωπίζοντας τον «νεοφώτιστο» ΑΟΚ Κέρκυρα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Δεδομένου ότι ο φιλικός αυτός αγώνας κλείστηκε ανάμεσα στις δύο σπουδαίες αναμετρήσεις με την Άλκμααρ είναι σίγουρο ότι ο Γιάννης Πετράκης θα ξεκουράσει όσους πήραν ήδη πολύ μεγάλους χρόνους συμμετοχής στα ως τώρα παιχνίδια, αλλά η ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει με τη δέουσα σοβαρότητα το παιχνίδι και να μην παρασυρθεί από τον ευρωπαϊκό άνεμο που πνέει στην πόλη.

Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν πάρει χρόνο συμμετοχής οι Πασχαλάκης, Καρανίκας, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Λίλα, Κοζορώνης, Ακόστα, Φερφελής, Γιάκος, Μαμπουλού, Κούτρης, Δώνης, Κόντε και Σκόνδρας.

Δεν έχουν αγωνιστεί καθόλου ο Μπουκουβάλας που είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας και οι Περιστερίδης, Κολιοφούκας, Γαρουφαλιάς, Μασούρας, Μαυροπάνος, Ντόλοβατς, Παππάς, Ζιώγας, Κόκκας, Ψαρράς και Νικολιάς. Ο τελευταίος, λόγω του τραυματισμού του στον έσω πλάγιο, θα βρεθεί ξανά σε αγωνιστική δράση προς τα τέλη Αυγούστου, ενώ από τους νεαρούς παίκτες δεν έχουν επαγγελματικά δελτία οι Ντόλοβατς, Παππάς, Ζιώγας, Κόκκας και Ψαρράς και μόνο αν υπάρξει κάποιου είδους συνεννόηση με την Κέρκυρα και τον διαιτητή θα μπορέσουν να χρησιμοποιηθούν, ειδάλλως ο κ. Πετράκης θα πρέπει να χρησιμοποιήσει και κάποια από τα παιδιά που έχουν ήδη επιβαρυνθεί από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Ο φιλικός αγώνας με τον ΑΟΚ Κέρκυρα θα αρχίσει στις 18:00, αντί για 18:30 που είχε προγραμματιστεί, καθώς οι φιλοξενούμενοι θέλουν να προλάβουν το καράβι της επιστροφής. Θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ για τους κατόχους διαρκείας η είσοδος είναι δωρεάν με την επίδειξη της κάρτας τους.

Η ομάδα του ΠΑΣ επέστρεψε χθες αργά το βράδυ από την Ολλανδία και θα προπονηθεί κανονικά σήμερα (Σάββατο) στις 18:30 στο ΠΕΑΚΙ.