
Το κενό του Πέδρο Κόντε προσπαθεί να κλείσει τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο περιπτώσεις που έχουν προκριθεί και οι οποίες θεωρούνται εξαιρετικές για τα δεδομένα των “κυανόλευκων”.
Η μία περίπτωση δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν, παρά τα ονόματα που έχουν γραφτεί, ενώ η έτερη που είναι στο προσκήνιο αφορά το “κανόνι” του βοσνιακού πρωταθλήματος Νεμάνια Μπίλμπια, ο οποίος αγωνίζεται στην περσινή πρωταθλήτρια Ζρίνσκι Μόσταρ!
Ο 31χρονος φορ είχε πέρυσι 33 συμμετοχές και 34 γκολ, ενώ φέτος πρόλαβε σε 12 αγώνες σε προκριματικά Champions League, Conference League και πρωτάθλημα Βοσνίας να πετύχει 6 γκολ! Η ομάδα του όμως δεν συνεχίζει πλέον στην Ευρώπη και προφανώς ανοίγει ο δρόμος να πάρει μεταγραφή.
Στα 2,5 χρόνια που αγωνίζεται στη Ζρίνσκι Μόσταρ έχει κάνει 180 συμμετοχές, σκόραρε 107 γκολ και έδωσε 40 ασίστ.
Είναι και 1 φορά διεθνής με την Εθνική Βοσνίας-Ερζεγοβίνης.