Όλοι οι προβολείς στρέφονται πλέον στην Ελλάδα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά το πολύ ωραίο ευρωπαϊκό τους ταξίδι, οι Ηπειρώτες στρέφουν το βλέμμα τους στις εγχώριες διοργανώσεις, ώστε η συμμετοχή στο Europa League να μην αποτελέσει ένα μεμονωμένο γεγονός στην 50χρονη ιστορία της ομάδας, αλλά να είναι κάτι που θα συμβαίνει συχνά από εδώ και πέρα.

Αν μάλιστα, ο κόσμος διατηρήσει αυτήν την καλή χημεία που δημιουργήθηκε με την ομάδα και πάλι μετά από πολλά χρόνια, τότε οι απαιτήσεις μπορούν να είναι περισσότερες.

Οι παίκτες γύρισαν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το ρεπό του Σαββάτου και ετοιμάζονται για το τρίτο φιλικό της σεζόν, μετά τον ΑΠΟΕΛ και τον ΑΟΚ Κέρκυρα, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:30 το απόγευμα της Δευτέρας στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων. Για τους φίλους του ΠΑΣ που έχουν διαρκείας, η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη της κάρτας τους, ενώ για τους υπόλοιπους πιθανότατα θα ανακοινωθεί γενική είσοδος 5 ευρώ.

Οι Αγρινιώτες προετοιμάστηκαν στην Ιταλία και έλαβαν μέρος σ’ ένα μίνι τουρνουά, το «Sebastiano D’ Onofrio», το οποίο το κατέκτησε κερδίζοντας με 3-1 τη Ρουμανική UT Arad, ενώ ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Ιταλική Jesina. Οι δύο αντίπαλοί του στον τρίτο αγώνα έμειναν στο 0-0.

Όσον αφορά τον ΠΑΣ, ο κ. Πετράκης θέλει να δοθεί ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 13 Αυγούστου, ώστε η ομάδα να συμπληρώσει τον αριθμό 8 αγώνων πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.