
Με βιντεοανάλυση του αντιπάλου, ενεργοποίηση, προπόνηση ρυθμού και σύντομο δίτερμα στο μισό γήπεδο ολοκλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Κυριακής την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Οι «κυανόλευκοι», μετά τη διακοπή που προηγήθηκε για τις Εθνικές ομάδες, καλούνται να επιστρέψουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις πιο «φρέσκοι» και αποφασισμένοι, καθώς το αυριανό παιχνίδι αποκτάει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον μετά τις ήττες Λεβαδειακού και ΟΦΗ.
Η ομάδα του κ. Στάικου έχει την ευκαιρία να απομακρυνθεί κι άλλο από τις τελευταίες θέσεις και να πλησιάσει ή να «ακουμπήσει» βαθμολογικά ομάδες όπως ο Ατρόμητος, ο Παναιτωλικός ή ο Αστέρας που θεωρούνταν υποψήφιες για εξάδα. Εν ολίγοις, αλλάζει όλη η ψυχολογία με μια πιθανή νίκη του ΠΑΣ αύριο, γι’ αυτό και η συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου πρέπει να είναι πολύ θερμή. Βοηθάνε προς αυτήν την κατεύθυνση και οι αισθητά μειωμένες τιμές των εισιτηρίων που αποφάσισε ο κ. Χριστοβασίλης.
Στη σημερινή προπόνηση ο Ριένστρα ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος, που σημαίνει ότι από την επόμενη εβδομάδα θα είναι διαθέσιμος. Στη συνέχεια έκανε ατομικό μαζί με τον Μπιλμπάο που κι αυτός έχει τεθεί νοκ-άουτ. Αποφόρτιση έκαναν οι 3 νεαροί παίκτες που έπαιξαν βασικοί με την Κ19, Ν. Λώλης, Τσίρης και Κύρκος. Οι υπόλοιποι παίκτες συμμετείχαν χωρίς προβλήματα.
Στις δοκιμές ενδεκάδας που έκανε ο κ. Στάικος έδειξε ότι προβάδισμα για το βασικό σχήμα έχουν οι Σούλης, -Σόρια, Μπαγκαλιάνης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, -Λιάσος, Καραχάλιος, Κιάκος, -Ροσέρο, Σταματελόπουλος και Μορέιρα. Ωστόσο χρησιμοποιήθηκαν κάποια στιγμή ο Παμλίδης αντί του Μορέιρα, ο Παντελάκης αντί του Μπαγκαλιάνη, ο Τζίμας αντί του Κιάκου στα χαφ, ο Κιάκος αντί του Ποζνάνσκι σε θέση αριστερού μπακ και ο Πριόρ αντί του Σούλη.
Πριν την προπόνηση οι παίκτες είδαν σε βίντεο κάποια επιλεγμένα κομμάτια από τα εκτός έδρας παιχνίδια του Παναιτωλικού με Ατρόμητο και ΟΦΗ, αλλά και κάποια κομμάτια τακτικών κινήσεων που θέλει ο κ. Στάικος από τους παίκτες του μέσα στο γήπεδο.
Αύριο το παιχνίδι ξεκινάει στις 18:00 και θα υπάρχει κανονικά ανοιχτό εκδοτήριο.