Ουδέν κακόν αμιγές καλού τελικά. Το πρόβλημα που αντιμετώπισε φέτος με την έδρα του ο ΠΑΣ Γιάννινα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και κυρίως η δυναμική που έδειξε ο κόσμος, βρίσκουν ανταπόκριση από τον κ. Χριστοβασίλη. Και όχι μόνο απ’ αυτόν, καθώς η πίεση του κόσμου για γήπεδο, αναγκάζει και τον Περιφερειάρχη, αλλά και τον Δήμαρχο να δουν πιο «ζεστά» το θέμα και να εξαντλήσουν τα δικά τους περιθώρια να βρεθεί μία λύση για αξιοποίηση του Πανηπειρωτικού ή και κάποιας άλλης έκτασης, αν δεν κριθεί κατάλληλο το Πανηπειρωτικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Χριστοβασίλης θα συναντηθεί με τον Κοντονή και όλους τους φορείς της πόλης, προκειμένου να τους θέσει υπόψη το πρότζεκτ που σκέφτεται και το οποίο περιλαμβάνει χρηματοδότηση από ευρωπαϊκά προγράμματα, από μεγάλο χορηγό που θα δώσει το όνομά του στο γήπεδο και από κάποια ακόμα κεφάλαια που θα πρέπει να βρεθούν.

Αν βρεθεί λύση για το ΠΕΑΚΙ, τότε η σκέψη είναι να μείνουν ως έχουν τα γήπεδα μπάσκετ, τένις κτλ, αλλά να αξιοποιηθούν κάποια επιπλέον στρέμματα που δεν είναι τώρα στον περιφραγμένο χώρο του ΠΕΑΚΙ. Τα στρέμματα αυτά είναι απαραίτητα για εμπορικές χρήσεις, ώστε να έχει νόημα η όποια επένδυση γίνει.