Άλλες 20 μέρες απέμειναν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου και στον ΠΑΣ Γιάννινα κάνουν τα τελικά τους πλάνα για την ενίσχυση της ομάδας με 1-2 παίκτες ακόμα, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Το βάρος έχει πέσει στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου, που θα μπορεί να «ταΐσει» τους επιθετικούς, αλλά θα έχει και ο ίδιος ευχέρεια στο σκοράρισμα. Δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς συνήθως τέτοιοι παίκτες είναι ιδιαίτερα ακριβοί. Έτσι, στον ΠΑΣ προσπαθούν να βρουν τον παίκτη που θα ταιριάζει στην όλη φιλοσοφία της ομάδας και πάνω απ’ όλα θα είναι νεαρός σε ηλικία και όχι κάποιο όνομα που θα έχει υψηλές απαιτήσεις.

pas-proponhsh-august-2016-3

Οι φήμες που υπάρχουν αναφέρουν ότι ο ΠΑΣ κινείται για έναν παίκτη από την ξένη αγορά, πιθανότατα σε Ισπανία ή Γαλλία που έχει ανοίξει διαύλους τον τελευταίο καιρό.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα αναζητεί και κάποιον ακόμα νεαρής ηλικίας παίκτη για επένδυση στο μέλλον. Σήμερα στην προπόνηση έλαβε μέρος ένας νεαρός Αλβανός αριστεροπόδαρος, ο οποίος αγωνιζόταν στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Ο κ. Πετράκης θα τον κρατήσει για μερικές προπονήσεις μέχρι να αποφασίσει αν του κάνει.

dokimh-alvanos-pas-1

Μικροπροβλήματα για Πετράκη

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή μέρα της προπόνησης, ο Τζημόπουλος έχει ένα μικρό πρόβλημα με τον προσαγωγό του από το παιχνίδι με την Άλκμααρ και θα μπει σε κανονικό ρυθμό την Δευτέρα, που η ομάδα θα μπει πλέον στην τελική φάση της προετοιμασίας της για τον αγώνα με τον Πανιώνιο.

pas-proponhsh-august-2016-1

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Ακόστα, αλλά περισσότερο για προληπτικούς λόγους, ενώ σε καλό δρόμο είναι η αποθεραπεία του Νικολιά που κάνει ατομικό πρόγραμμα.

Στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας συμμετέχουν και οι νεαροί Ζιώγας, Ιάσονας και Ναπολέων Ψαρράς και Μαλάμος.

pasxalakis-tseliopoylos-2

pas-proponhsh-august-2016-2