Πρόταση να μοιραστεί στη Super League 2 ποσό ύψους 400.000 ευρώ από τα 3,4 εκατ. ευρώ του προγράμματος solidarity της UEFA, τα οποία μοιράζονται οι 12 ομάδες της Super League 1 που δεν βγήκαν Ευρώπη, κατέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, όμως βρήκε μπροστά του τόσο τον Ολυμπιακό, αλλά και τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ παρότι οι τρεις εκ των τεσσάρων δεν δικαιούνται αυτά τα χρήματα.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, ο Μάκης Γκαγκάτσης από πλευράς του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κοσμάς από την Ένωση και ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης από τον Παναθηναϊκό, δεν αποδέχτηκαν την πρόταση αυτή.

Ο Κώστας Καραπαπάς στην τοποθέτηση του σχετικά με την πρόταση του Μπαλτάκου ήταν ξεκάθαρος λέγοντας πως: «Ο ρόλος της ΕΠΟ είναι διαμεσολαβητικός και δεν έχει καμιά δουλειά να μοιράζει χρήματα που έχει ορίσει η UEFA που θα πηγαίνουν. Προφανώς διαφωνούμε, όπως σίγουρα διαφωνούν και οι 12 ομάδες Super League που δικαιούνται solidarity και περιμένουν αυτά τα χρήματα».

Στο ίδιο μήκος κύματος επίσης κινήθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης ο οποίος είπε: «Δεν συμφωνούμε με την πρόταση σας και αν και εδώ εκπροσωπούμε τις ομάδες μας. Αν και εμείς και ο Ολυμπιακός δε δικαιούμαστε solidarity αφού παίξαμε σε ομίλους δεν είναι δυνατόν να πάρουμε χρήματα από τις ομάδες της Super League που δεν πήραν χρήματα από το Στοίχημα ακόμα και έχουν ζητήματα. Δεν μπορεί να παρακρατηθεί κάτι από την ΕΠΟ».

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως και οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού έδωσαν «απαγορευτικό» στον Μπαλτάκο και την ΕΠΟ για την πρόταση να μοιράσουν τα χρήματα στη Superleague 2: «Ούτε εμείς συμφωνούμε, τα χρήματα του solidarity πρέπει να πάνε στις 12 ομάδες της Super League», τόνισε ο Γιώργος Κοσμάς από πλευράς ΑΕΚ, ενώ ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης είπε: «Διαφωνούμε όπως τίθεται εντελώς αιφνιδιαστικά και κάτι τέτοιο θέλει σχεδιασμό. Δεν είναι δυνατόν να αλλάζει η διανομή του solidarity».