image description

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο» γι’ αυτό σίγουρα ο κόσμος του ΠΑΣ Γιάννινα θα ήθελε να δει την ομάδα να ξεφεύγει τελείως από τα χαμηλά βαθμολογικά σκαλοπάτια και να αλλάζει στόχο, κυνηγώντας και φέτος την είσοδο στα πλέι οφ. Αντικειμενικά, όμως, στις 9-10 αγωνιστικές που απομένουν για τον ΠΑΣ, τον Αστέρα, τον Ατρόμητο, τον Παναιτωλικό και τον Βόλο οι 9 βαθμοί διαφοράς από τον Βόλο, είναι δύσκολο να καλυφθούν, εκτός κι αν η πορεία συνεχίσει να είναι δίχως φρένα!

Η ξέφρενη πορεία, όμως, συνεπάγεται κι ένα ρόστερ με κάποιες επιλογές ακόμα, ειδικά στην άμυνα, όπου ο ΠΑΣ έχει μείνει με 2 ενεργά στόπερ κι έναν πιο άπειρο τον Μπακαδήμα. Ο κ. Στάικος έχει ζητήσει μεταγραφή, αλλά είναι φανερό εδώ και πολύ καιρό ότι υπάρχει στασιμότητα στο θέμα αυτό. Το σίγουρο είναι ότι ο προπονητής δεν θέλει παίκτη απλά για να μπει το όνομά του στο ρόστερ, ενώ και ο κ. Χριστοβασίλης προτιμά να δοθούν λύσεις εκ των έσω, παρά να αποκτηθεί παίκτης που δεν θα προλάβει να προσαρμοστεί.

Παρ’ όλα αυτά, δεν έχει αποκλειστεί 100% η περίπτωση μεταγραφής στόπερ, αλλά θα γίνει μόνο αν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό, το οποίο ερμηνεύεται και ως παίκτης που θα έχει μείνει ελεύθερος αυτές τις μέρες, έχοντας παιχνίδια στα πόδια του.

Κι ενώ στον ΠΑΣ το σκέφτονται και βάζουν προϋποθέσεις, ο Εραμούσπε ήδη συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα χάσει το ματς με τον Ατρόμητο, ενώ ο Παντελάκης πλησίασε κι αυτός το όριο των καρτών και με τη χθεσινή που αντίκρισε στη Λιβαδειά έφτασε τις 3. Στο όριο των καρτών είναι επίσης οι Σόρια και Πήλιος που έχουν από 3. Τέλος, ο Μορέιρα που έχει 4 θα εκτίσει με τον Παναιτωλικό.