image description

Η απουσία του Χουάν Ραμόν Ρότσα οφειλόταν σε ασθένεια και όχι παραίτηση ή απομάκρυνσή του από την ομάδα, διευκρίνισε η ΠΑΕ Θεσπρωτός με σημερινή της ανακοίνωση και επισημαίνει ότι οι προσπάθειες ενίσχυσης της ομάδας συνεχίζονται.

Απαραίτητη διευκρίνιση για τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. – Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης ή αποπομπής του – Στόχος η παραμονή στην κατηγορία

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για παραίτηση του προπονητή της ομάδας μας, Χουάν Ραμόν Ρότσα, θέλει να σημειώσει τα εξής:

Ουδέποτε τέθηκε θέμα παραίτησης ή αποπομπής του προπονητή Χουάν Ραμόν Ρότσα. Η μη παρουσία του στον πάγκο της ομάδας στον εκτός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου, ήταν καθαρά για λόγους υγείας. Άλλωστε οι ποδοσφαιριστές του Θεσπρωτού αγωνίστηκαν με βάση τις δικές του οδηγίες. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.

Στο μεταξύ η προσοχή όλων στις τάξεις του Θεσπρωτού, είναι στραμμένη στον επόμενο κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Λάρισας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, όπου η ομάδα θα διεκδικήσει τη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία. Το προπονητικό πρόγραμμα εν όψει του κυριακάτικου παιχνιδιού θ’ ξεκινήσει αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου.

Τέλος, συνεχίζονται οι προσπάθειες της διοίκησης για την ενίσχυση της ομάδας.