Για την Τρίτη το απόγευμα προγραμματίστηκε η μαγνητική εξέταση των δύο παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα που επέστρεψαν με τραυματισμούς από το Αγρίνιο. Ο Κιάκος που ήταν να ξεκινήσει βασικός, αισθάνθηκε ενόχληση στον τένοντα και έμεινε τελικά εκτός, ενώ ο Μπάλαν συγκρούστηκε με τον Ανέστη σε μία φάση στο 78’ και ζήτησε αλλαγή.

Οι δύο παίκτες, ωστόσο, εξετάστηκαν σήμερα (Δευτέρα) από τον γιατρό της ομάδας, Σταύρο Ριστάνη και η πρώτη εκτίμηση για τον Μπάλαν είναι για κάκωση στον μηνίσκο, ενώ για τον Κιάκο υποτροπή της θλάσης στον τένοντα.

Αφού ο γιατρός θα δει τις μαγνητικές, θα βγάλει και την τελική του εκτίμηση για τον χρόνο που θα λείψουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Αμφότεροι, πάντως, έλειψαν όπως ήταν φυσικό από την σημερινή προπόνηση, όπως έλειψαν επίσης ο Αθανασίου και ο Κόντε. Ο δε Ροσέρο ξεκίνησε ατομικό με τον κ. Ντουρουντό.

Ο Ουρουγουανός Μπορταγκαράι δεν έχει υπογράψει ακόμα, οπότε δεν έχει ανακοινωθεί και κατά συνέπεια δεν έχει μπει στις προπονήσεις. Πάντως οι ιατρικές του εξετάσεις ήταν καλές και η καθυστέρηση οφείλεται σε διαδικαστικούς λόγους.

Τέλος, μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου η ομάδα ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα του Σαββάτου (20:00) με τον Ατρόμητο, με προπόνηση που έγινε στο πλαστικό της ΕΠΣΗΠ. Η ασταμάτητη βροχή προκάλεσε σήμερα προβλήματα ακόμα και σ’ αυτό το γήπεδο, αφού ο αγωνιστικός χώρος είχε κρατήσει νερά και σε κάποια σημεία η μπάλα ήθελε περισσότερη δύναμη για να κυκλοφορήσει καλά.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Σάββατο δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο τιμωρημένος Εραμούσπε, αντιθέτως επιστρέφει ο Μορέιρα από τη δική του τιμωρία.