image description

Αγώνα δρόμου ξεκίνησε από σήμερα ο Κλόντιου Μπάλαν για να προλάβει το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο. Όπως γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, η μαγνητική που έκανε την Τρίτη το απόγευμα δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό, οπότε σήμερα ακολούθησε μέρος του προγράμματος και θα κάνει και κάποιες φυσιοθεραπείες να φύγει το μικρό οίδημα που είχε.

Σε υψηλή ετοιμότητα βρίσκεται και ο Σταματελόπουλος, ώστε αν χρειαστεί να πάρει κι εκείνος χρόνο συμμετοχής.

Κατά τα λοιπά ισχύουν τα γνωστά για τους τραυματίες, δηλαδή ο Κιάκος θα είναι εκτός λόγω δεύτερης υποτροπής στη θλάση που είχε, ο Ροσέρο κάνει ατομικό και φυσιοθεραπείες όπως και ο Κόντε. Ο Μπιλμπάο είναι σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, αλλά ακόμα παίζεται το πότε θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για να επιστρέψει, γιατί είναι σχεδόν 2,5 μήνες εκτός επίσημων παιχνιδιών. Ο Λέο επίσης συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις και είναι θέμα χρόνου να τον δούμε κι αυτόν σε αποστολή.

Ακόμη, να θυμίσουμε ότι ο Εραμούσπε δεν παίζει το Σάββατο λόγω καρτών και ότι επιστρέφει από τη δική του τιμωρία ο Μορέιρα.

Και τέλος, η σημερινή προπόνηση έγινε στο ΠΕΑΚΙ και περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου και μικρών σχέσεων 5Χ5 και 4Χ4.