Τρεις πολύ δύσκολές εβδομάδες ακολουθούν για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο Γιάννης Πετράκης καλείται να διαχειριστεί γι’ άλλη μια φορά την έλλειψη επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και ο κ. Βασίλης Αλεξίου να κρατήσει στην ιδανική φόρμα τους ποδοσφαιριστές.

Η απόφαση Κοντονή να μην αρχίσει το πρωτάθλημα τουλάχιστον ως τις 5 Σεπτεμβρίου, είχε ως συνέπεια οι ομάδες να ψάχουν συνεχώς για φιλικούς αγώνες και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 18:30 στο “Ζωσιμάδες” την Βέροια, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση τουλάχιστον 2 ακόμα αγώνων.

Θα είναι ένα καλό τεστ για τους “κυανόλευκους”΄, ώστε από τη μία μεριά να διατηρηθούν σε ρυθμό και από την άλλη ο κ. Πετράκης να “τσεκάρει” τους δύο παίκτες που δοκίμαζε, Βιδάλ και Παναγιώτου, σε αγωνιστικές συνθήκες.

Για τον Βιδάλ, βέβαια, έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες απόκτησής του και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα. Για τον Παναγιώτου οι πιθανότητες απόκτησης είναι κι αυτές αρκετές.

Για όσους βρεθούν σήμερα στις εξέδρες των “Ζωσιμάδων”, να γνωρίζουν ότι θα υπάρχει εισιτήριο 5 ευρώ, εκτός από τους κατόχους διαρκείας που θα δουν δωρεάν με την κάρτα τους το συγκεκριμένο παιχνίδι.