image description

Την ευκαιρία να δει την κατάσταση των παικτών του είχε ο Γιάννης Πετράκης στο φιλικό παιχνίδι με την Βέροια, που έληξε ισόπαλο 0-0. Αν και η εικόνα της ομάδας δεν ήταν πολύ καλή, εν τούτοις ο τεχνικός του ΠΑΣ δήλωσε ότι έβγαλε πολύ χρήσιμα συμπεράσματα και ειδικά στο β’ μέρος που η ομάδα ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή της.

Ο κ. Πετράκης αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά, αφήνοντας ανοιχτό «παράθυρο» για 1-2 ακόμα παίκτες, πλην των δύο που δοκιμάζονται. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη ο Βιδάλ υπέγραψε και απομένει μόνο η ανακοίνωση από Δευτέρα. Ίσως ακολουθήσει και ο Παναγιώτου που είχε θετική παρουσία κι αυτός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Πετράκη (πιο κάτω δείτε και το βίντεο με τις δηλώσεις Πετράκη και Βοσνιάδη):

«Ήταν ένα πολύ χρήσιμο φιλικό για μας, απέναντι σε μια ομάδα που θα τη βρούμε και στο πρωτάθλημα. Ήταν μια καλή ευκαιρία να μπούμε σε ρυθμούς της ελληνικής πραγματικότητας. Για ‘μενα ήταν ένα πολύ χρήσιμο παιχνίδι, έβγαλα πάρα πολλά συμπεράσματα.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα του παιχνιδιού, στο α’ ημίχρονο δεν είχαμε την ενέργεια που έπρεπε σαν ομάδα. Έχει να κάνει και με την προσέγγιση του παιχνιδιού, αλλά και με την κούραση που έχει συσσωρευτεί. Παίξαμε με μια ομάδα που είχε κίνητρο και θέληση να κάνει πράγματα. Και οι δύο ομάδες είχαν τις προϋποθέσεις να κάνουν κάποιο γκολ.

Στο β’ ημίχρονο η εικόνα μας άλλαξε τελείως. Ελέγχαμε το παιχνίδι, μας έκαναν μόνο μία φάση οι αντίπαλοι. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις, αλλά μας έλειπε κάτι στο τελευταίο 1/3 του γηπέδου. Νομίζω, όμως, ότι βελτιώθηκε η εικόνα μας και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Εν κατακλείδι, ήταν χρήσιμο για μας το φιλικό και τώρα κοιτάζουμε τη συνέχεια».

Για το πώς θα λειτουργήσει στην ομάδα η μη έναρξη του πρωταθλήματος: «Εμείς σκεφτόμαστε πάντα θετικά. Ό,τι συμβαίνει σ’ εμάς, συμβαίνει και στις υπόλοιπες ομάδες. Το θέμα είναι πως θα το διαχειριστούμε εμείς και πως θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στη διάρκεια της διακοπής»

Για το αν θεωρεί θετική τη διακοπή, με βάση τη σημερινή εικόνα του ΠΑΣ: «Αν ξεκινούσε κανονικά το πρωτάθλημα η προσέγγισή μας στο παιχνίδι θα ήταν διαφορετική, αλλά και των παικτών, οπότε θα είχαμε άλλη εικόνα. Ήταν όμως ένα καλό παράδειγμα για μας, για να συγκεντρωθούμε πιο πολύ και σε θέματα νοοτροπίας».

Για τους υπό δοκιμή, Βιδάλ και Παναγιώτου: «Ό,τι είναι ανακοινώσιμο θα το μάθετε, δεν θέλω να πω εγώ κάτι».

Για το αν θα υπάρξουν άλλες μεταγραφές: «Θα ψάξουμε 1-2 παίκτες ακόμα, αλλά το τι θα γίνει θα δούμε».