Αλλαγή στο 63′ ζήτησε ο Φεντερίκο Τζίνο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, προκαλώντας μία σχετική ανησυχία στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Ουρουγουανός απ’ όταν ξεκίνησε να αγωνίζεται αποδείχτηκε σημαντικός κρίκος στην αλυσίδα των καλών αποτελεσμάτων των “κυανόλευκων” και φυσικά ο κ. Στάικος δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί και να μην τον έχει στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.
Η διάγνωση του κ. Ριστάνη για τον Τζίνο είναι μυικός σπασμός στη γάμπα και αυτό σημαίνει ότι οριακά προλαβαίνει το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ. Ήδη ξεκίνησε θεραπείες και αγώνα δρόμου για να προλάβει το προσεχές παιχνίδι, αλλά η κατάστασή του θα εκτιμάται καθημερινά.
Από εκεί και πέρα, ρεπό είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα και η προετοιμασία για τον αγώνα του Ηρακλείου θα αρχίσει την Τρίτη το πρωί με προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ.

