image description

Με προπόνηση στους “Ζωσιμάδες” συνέχισε ο ΠΑΣ Γιάννινα την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, μιας και η ομάδα θα δούλευε σήμερα τακτική και ο κ. Στάικος ήθελε ένα γήπεδο στο οποίο να μπορεί να γίνει δουλειά με λεπτομέρεια. Βέβαια τα προβλήματα δεν λείπουν και στο Εθνικό Στάδιο, αφού με τις χαμηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών, ο πάγος από τη μία πλευρά έκανε πάλι την εμφάνισή του…

Τα γνωστά προβλήματα είχε για σήμερα ο προπονητής των “κυανόλευκων”. Ο Τζίνο είναι οριστικά εκτός με σύσπαση στη γάμπα, ο Καραχάλιος δεν προπονήθηκε και θα ξαναπάει σήμερα στον κ. Ριστάνη για εξέταση. Θυμίζουμε ότι είχε κι αυτός μία σύσπαση στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στην αποστολή θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ατομικό έκανε ο Ροσέρο που θα μπει στις προπονήσεις την επόμενη εβδομάδα, ενώ με την Κ19 θα προπονηθούν Κύρκος, Ν. Λώλης και Μουστάκας.

Όσον αφορά τα πλάνα του προπονητή, αναγκαστικά αναπροσαρμόζονται για τη μεσαία γραμμή με την απουσία του Τζίνο. Αν λείψει και ο Καραχάλιος αναζητούνται ουσιαστικά 2 νέα πρόσωπα για την ενδεκάδα. Ο Μπιλμπάο που επιστρέφει μετά από 3 μήνες απουσίες είναι ένας παίκτης που πιθανόν θα διεκδικήσει θέση, αλλά κερδίζει έδαφος και ο Νίνης, έστω για ένα ημίχρονο. Δεν αποκλείεται οι δυο τους να μοιραστούν τελικά τα ημίχρονα. Οι Λιάσος και Τζίμας διεκδικούν την άλλη θέση στα χαφ.

Οι υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα θα παραμείνουν ως έχουν, αφού η ομάδα δείχνει ένα πολύ καλό πρόσωπο τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Σήμερα το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε επιθετική τακτική στην αρχή σε απλή μορφή και ακολούθησε παιχνίδι 11 εναντίον 11.

Για αύριο η προπόνηση προγραμματίστηκε νωρίς το πρωί στις 8 για να αναχωρήσει στη συνέχεια η ομάδα για την Αθήνα και από εκεί θα πετάξει το απόγευμα για Ηράκλειο.