image description

Γι’ άλλη μια φορά αξίζει ένα τεράστιο RESPECT στον βιονικό Ζήση Καραχάλιο, που αν και με κάποιες ενοχλήσεις όλη την εβδομάδα κατάφερε σήμερα να παίξει και μάλιστα να είναι και ο κορυφαίος του ΠΑΣ Γιάννινα, με πολλή δουλειά, τρεξίματα, κλεψίματα κτλ.

Εξαιρετικός, όμως, και στις δηλώσεις του, όπου αναφέρθηκε στο ότι είχε χρεός να σφίξει τα δόντια για τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και τον κόσμο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote Tv:

Για την εξαιρετική του εμφάνιση, αν και είχε πρόβλημα τραυματισμού πριν το ματς: «Είχα τρεις μέρες χωρίς προπόνηση, αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε ότι αν είμαι καλά και δεν έχω ενοχλήσεις μπορώ να αγωνιστώ. Είχα ενοχλήσεις, δεν το κρύβω, αλλά πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα μου  και να δίνω το 100%, έπαιζα για όλα αυτά τα παιδιά, τον προπονητή μας και τον κόσμο μας για να τους κάνουμε χαρούμενους και ευτυχισμένους».

Για το μυστικό που ήταν σήμερα συμπαγείς και δημιούργησαν πιο κλασικές ευκαιρίες από τον ΟΦΗ: «Όπως το είπατε, έχουμε μπει πολύ καλά στον Β’ γύρο, δείχνουμε πολύ καλή εικόνα. Αυτό οφείλεται στη δουλειά του προπονητή μας και δεν θα σας το κρύψω, ότι πάντα πίστευε στο πλάνο μας. Μπορεί στον Α’ γύρο να μην είχαμε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αλλά στον Β’ γύρο με την έλευση και κάποιων σημαντικών παικτών δείχνουμε την εικόνα που θέλουμε και μακάρι να ανέβουμε κι άλλο επίπεδο».

Για τις αντίξοες καιρικές συνθήκες: «Νομίζω ότι ο καιρός ήταν κακός. Ο ΠΟΦΗ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς, βάσει ευκαιριών».

Για την απώλεια του Παντελάκη με τον Ιωνικό, λόγω της κόκκινης κάρτας: «Σίγουρα είναι ο αρχηγός μας, είναι η ψυχή της ομάδας, νομίζω ότι είναι άδικη η κόκκινη που τρώει, αλλά δεν θα σταθώ σ’ αυτήν την απόφαση. Έχουμε παιδιά, κάθε παίκτης που βρίσκεται στην ομάδα είναι έτοιμος να δώσει το 100% για την ομάδα».

Για το τι σκέφτηκαν μέχρι να ακυρωθεί το γκολ του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι ο τελευταίος παίκτης ήμουν εγώ. Δεν ήμουν σίγουρος. Αδειάσαμε εκείνη τη στιγμή γιατί ήταν τεράστια η προσπάθεια που κάναμε».