Η διαιτησία Ευαγγέλου στο Ηράκλειο αν μη τι άλλο ήταν πολύ «πονηρή» ενόψει της αναμέτρησης του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει βαθμολογική αντεπίθεση με τις δύο σερί νίκες με Λαμία και Άρη. Το σημειώναμε, άλλωστε, εδώ και αρκετές εβδομάδες ότι δεν πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός, αφού παραδοσιακά τώρα αρχίζουν τα… ωραία… στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αποκορύφωμα των χθεσινών διαιτητικών αποφάσεων του Ευαγγέλου ήταν η αποβολή του Παντελάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, χωρίς προφανή λόγο, αφού δεν μπορεί να θεωρηθεί καθυστέρηση αυτό το βηματάκι προσποίησης δεκάτων δευτερολέπτου που έκανε στην εκτέλεση φάουλ του 94’.

Η ΠΑΕ κατά την πάγια τακτικής της απέφυγε να βγάλει ανακοίνωση διαμαρτυρίας, αν και προς τον Μπένετ θα μεταφερθούν αρμοδίως τα παράπονα. Ωστόσο ο γενικός αρχηγός της ΠΑΕ, Μπάμπης Καρβέλης, έκανε ανάρτηση στα social media με την οποία εκφράζεται φανερά η δυσαρέσκεια για την αποβολή του αρχηγού της ομάδας, Νώντας Παντελάκη, που δυστυχώς στερεί τον ΠΑΣ από έναν πολύ σημαντικό παίκτη ενόψει του αγώνα με τον Ιωνικό που θα είναι η μισή χρονιά για τον ΠΑΣ.

Καλό θα ήταν η ΠΑΕ να λάβει από τώρα τα μέτρα της, πάντως, για τον διαιτητή του αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου, για να μη δούμε ακόμα χειρότερα προσεχώς…

Ο γενικός αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπάμπης Καρβέλης, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση!

112

Έκτακτο μήνυμα της Ποδοσφαιρικής Προστασίας για την κακοκαιρία «Ευαγγέλου» στο Ηράκλειο:

«Επικίνδυνα σφυρίγματα στην περιοχή του Ηρακλείου με αποκορύφωμα την αναίτια και αδικαιολόγητη αποβολή του Παντελάκη, κάτι που μας αφήνει όλους με τη γνήσια απορία … Τρικυμία εν κρανίω;

Αφού όσες φορές και αν δει κανείς την φάση, δεν θα καταλάβει την επινόηση της δεύτερης κίτρινης κάρτας.”

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ποτέ δεν ζήτησε και δεν θα ζητήσει την εύνοια κανενός. Απαιτούμε όμως να μας αντιμετωπίζουν μόνο με βάση τους κείμενους κανονισμούς.