image description

Η… μητέρα των μαχών θα δοθεί το Σάββατο το βράδυ (20:00) στους “Ζωσιμάδες” για τη φετινή σεζόν. Με βάση την εξέλιξη του πρωταθλήματος η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό μπορεί να είναι το σημείο κλειδί για τη μετέπειτα πορεία των Ηπειρωτών. Με νίκη κάνουν ένα πολύ αποφασιστικό βήμα σωτηρίας, με ισοπαλία παρατείνεται η αγωνία, με ήττα το πράγμα γίνεται αρκετά περίπλοκο.

Εξυπακούεται ότι τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές γνωρίζουν πολύ καλά την κρισιμότητα του αγώνα, όπως ξέρουν πολύ καλά και τις δυνατότητες που έχει η ομάδα. Το γεγονός ότι στον Β’ γύρο έχει ηττηθεί μόλις μία φορά κι αυτή στο 95′ από τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύει πόσα έχουν βελτιωθεί το τελευταίο δίμηνο. Άρα το ματς θα το προσεγγίσει με αυτοπεποίθηση και με την ελπίδα ότι ο κόσμος θα βρεθεί μαζικά στις εξέδρες να συμπαρασταθεί σ’ αυτήν την κρίσιμη καμπή.

Η προετοιμασία για τον αγώνα ξεκινάει από σήμερα (Τρίτη) το πρωί και αυτός που δεδομένα θα απουσιάσει είναι ο Νώντας Παντελάκης που λόγω κόκκινης κάρτας στο Ηράκλειο δεν θα έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί. Από εκεί και πέρα αναμένουμε την επιστροφή Τζίνο και θα δούμε πότε θα καταφέρει να μπει στις ομαδικές προπονήσεις ο Ροσέρο, καθώς πέρασαν 40 μέρες απ’ όταν υπέστη τη θλάση στον αγώνα με την Λαμία.