image description

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στον ΠΑΣ Γιάννινα τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον Ιωνικό για την 22η αγωνιστική της Super League. Ο έμπειρος “πορτιέρε” ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και δεν προπονήθηκε σήμερα. Αυτόματα σήμανε συναγερμός στο τεχνικό επιτελείο, που περιμένει να μάθει αν η κατάστασή του είναι κάτι που θα ξεπεραστεί άμεσα ή όχι.

Εννοείται ότι μέχρι την τελευταία στιγμή θα γίνει ό,τι πρέπει και από την πλευρά του φυσικοθεραπευτή, Φίλιππου Σκόρδου, ώστε να τον έχει έτοιμο ως το κρίσιμο ματς του Σαββάτου. Σε διαφορετική περίπτωση, Σούλης και Αθανασίου θα διεκδικήσουν τη θέση του.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές με προβλήματα, ο Καραχάλιος αναμένεται να μπει από Πέμπτη στις προπονήσεις. Έμεινε εκτός για 2 μέρες ώστε να αποφορτιστεί και να πάρει τις απαραίτητες “ανάσες”. Ο Τζίνο έβγαλε πολύ μεγάλος μέρος της προπόνησης και είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παιχνίδια της “κυανόλευκης” ομάδας.

Στο κανονικό πρόγραμμα μπήκε και ο Νίνης, που έκανε χαλαρή προπόνηση χθες για να αποφορτιστεί. Όπως φαίνεται η παρουσία του στο Ηράκλειο άφησε πολύ ικανοποιημένο τον κ. Στάικο, καθώς είναι ένας παίκτης που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρει την επικίνδυνη μπαλιά, οπότε παίζει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί καί με τον Ιωνικό για πολλά λεπτά, προφανώς αντικαθιστώντας τον Ριένστρα. Προς το παρόν, όμως, δεν έχει δοκιμαστεί κάτι ενόψει Ιωνικού, οπότε δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για την ενδεκάδα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, σήμερα η προπόνηση είχε αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης σε μικρούς χώρους, με τους παίκτες να παίζουν 6Χ6.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με πρωινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ στις 11:00.