Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζονται οι υποχρεώσεις των ομάδων υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Στην Τρίπολη θα ταξιδέψει η ομάδα Νέων, ενώ τον Βόλο θα υποδεχτούν οι έφηβοι.
Για την 23η αγωνιστική, η ομάδα Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα δίνει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, στη «σκιά» των όσων είχαν γίνει πριν 3,5 μήνες στο παιχνίδι του Α’ γύρου. Το ματς εκείνο είχε τελειώσει επεισοδιακά και με τον άτυχο Γιάννη Αγγελόπουλο να διακομίζεται στο νοσοκομείο μετά από σκληρό μαρκάρισμα. Παρεμπιπτόντως, ο Αγγελόπουλος έχει ολοκληρώσει τις φυσικοθεραπείες και αρχίζει σιγά-σιγά την ενδυνάμωση, αλλά στην ενεργό δράση θα καταφέρει να επιστρέψει πλέον την επόμενη σεζόν. Αντιθέτως ο Κωστέας του Αστέρα που είχε τιμωρηθεί με 8 αγωνιστικές για την κόκκινη που πήρε, αγωνίζεται κάποιες φορές και με την επαγγελματική ομάδα του Αστέρα.
Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Τρίπολη από το Σάββατο και θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι των μεγάλων ομάδων, ενώ την Κυριακή το ματς των Νέων ορίστηκε για τις 12:30 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «Θ. Κολοκοτρώνης». Διαιτητής θα είναι ο Παναγιώτης Κομπιλιάρης και βοηθοί του οι Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας και Παναγιώτης Νικολόπουλος, όλοι της ΕΠΣ Μεσσηνίας. Παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Αγγελάκος (Αρκαδίας).
Η Βαθμολογία (σε 18 αγώνες)
- ΠΑΟΚ 42
- Ολυμπιακός 40
- ΑΕΚ 37
- Παναθηναϊκός 34
- Αστέρας Τρίπολης 30
- Ατρόμητος 27
- ΟΦΗ 25*
- ΠΑΣ Γιάννινα 24*
- Παναιτωλικός 24
- Άρης 20
- Ιωνικός 14
- Λαμία 12*
- Λεβαδειακός 11
- Βόλος 10
*Ο ΟΦΗ έχει 2 ματς λιγότερα και οι ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία από ένα ματς λιγότερο
Εντός έδρας οι έφηβοι
Για το πρωτάθλημα Κ17, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Βόλο με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να καταφέρει να ανέβει κάποιες θέσεις βαθμολογικά. Το παιχνίδι είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο στις 15:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Ηπείρου.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γεώργιος Βλάχος (Γρεβενών) και βοηθοί του οι Νικόλαος Τσιάρας και Νικόλαος Σίνδρος , αμφότεροι της ΕΠΣ Ηπείρου. Παρατηρητής ορίστηκε ο Ηλίας Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας).
Η βαθμολογία (σε 9 αγώνες)
- ΠΑΟΚ 19*
- Παναιτωλικός 15
- Άρης 15
- ΑΕΛ 11
- Βόλος 10*
- ΠΑΣ Γιάννινα 6
- Λαμία 6*
*ΠΑΟΚ, Βόλος και Λαμία έχουν από ένα ματς λιγότερο

