image description

Για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Πήλιου διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ και στη Συνέντευξη Τύπου ο Κυριάκος Κυριάκου, αντιπρόεδρος της ομάδας έκανε παρέμβαση πριν μιλήσει ο κ. Λουτσέσκου και όπως τόνισε «ο VARίστας μια δουλειά έχει, να βλέπει τις φάσεις.

Δεν γίνεται να μην έχει φωνάξει τον διαιτητή να το δει. Κι ας δώσει μετά ό,τι θέλει, εμείς σεβόμαστε τις διαιτητικές αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μια δουλειά, κι αυτό επειδή εμείς σκιστήκαμε να φέρουμε το VAR στην Ελλάδα, να μη φωνάζει τον διαιτητή να δει αυτή τη φάση.

Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων. Και επειδή σας τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα (σ.σ. Ραζβάν Λουτσέσκου), είναι το εύκολο θύμα να δέχεται αυτές τις επιθέσεις. Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ. Δείτε πόσοι διαιτητές τιμωρήθηκαν μετά από παιχνίδια του ΠΑΟΚ».

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτησή του: