image description

Υπό δύσκολες καιρικές και γηπεδικές συνθήκες έγινε η σημερινή προπόνηση της ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα. Το μπουρίνι που προηγήθηκε νωρίτερα, είχε βαρύνει αρκετά τα γήπεδα, ενώ η βροχή που δυνάμωνε κατά διαστήματα, δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Πετράκη.

Πάντως ήταν μια ευκαιρία και για τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να πάρουν μία «γεύση» από τις επικρατούσες συνθήκες, όταν τα γήπεδα «βαραίνουν».

«Νέο» πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο Άντι Λίλα που γύρισε από την άδειά του, αλλά αναμένεται να ξαναφύγει αργότερα για να ενσωματωθεί στην Εθνική Αλβανίας. Επίσης νέο πρόσωπο και ο νεαρός Σιχλιμοίρης της ομάδας Κ-20, γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ.

Από την άλλη, επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που υπήρχε ότι ο Παναγιώτου δεν συνεχίζει άλλο τα δοκιμαστικά, καθώς ο Γιάννης Πετράκης ήθελε κάποιον πιο έτοιμο ποδοσφαιριστή και η ομάδα ήδη κινείται για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται περιφερειακά στην επίθεση.

Ο Βιδάλ έχει ήδη υπογράψει, όπως έχουμε αναφέρει από την Κυριακή, και η ανακοίνωση θα βγει μόλις λυθούν κάποια τελευταία διαδικαστικά θέματα.

pas-proponhsh-august-vroxh-3

Στη σημερινή προπόνηση Φερφελής, Δώνης και Μαμπούλου έκαναν ατομικό, με τον τελευταίο να τρέχει μέσα στη βροχή και τους άλλους δύο στο γυμναστήριο. Πάντως η διάθεση του ΠΑΣ να αποκτήσει επιθετικογενή ποδοσφαιριστή, ίσως να προκαλέσει εξελίξεις με τον Φερφελή, χωρίς όμως να είναι ακόμα κάτι βέβαιο.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια, ενώ ακολούθησε και οικογενειακό διπλό, από το οποίο μπορείτε στο τέλος της σελίδας να δείτε βίντεο.

Αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, αν και ενδέχεται να υπάρξει κάποια αλλαγή για το απόγευμα, αν τυχόν αποφασιστεί από το τεχνικό επιτελείο να δώσει το «παρών» στο super cup του ερασιτεχνικού.

pas-proponhsh-august-vroxh-2