image description

Με τη μεσημεριανή προπόνηση που έγινε στο ΠΕΑΚΙ ο ΠΑΣ Γιάννινα έκλεισε τον μεσόκυκλο της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Βόλο και πάει στον αυριανό αγώνα με στόχο να παραμείνει και πάλι αήττητος, ανοίγοντας κι άλλο την ψαλίδα από τις τελευταίες θέσεις.

Η προετοιμασία αυτών των ημερών ολοκληρώθηκε με τα γνωστά προβλήματα, αλλά και την επιπλέον απουσία του Λιάσου που είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα και δεν μπορούσε να ρισκάρει τη συμμετοχή του η ομάδα.

Κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Σόρια, ενώ για πρώτη φορά μπήκε σε αποστολή ο Ράντου που αν όχι σ’ αυτό το ματς, τότε στο επόμενο θα κάνει ντεμπούτο.

Οι 21 παίκτες που έχει ο κ. Στάικος στην αποστολή είναι οι: Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπορταγκαράι, Μπακαδήμας, Τσάβος, Ριένστρα, Ράντου, Τζίνο, Τζίμας, Μπιλμπάο, Μορέιρα, Λώλης, Νίνης, Λέο, Φοφανά, Σταματελόπουλος και Μπάλαν

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Καραχάλιος, Παντελάκης, Παμλίδης, Ροσέρο, Λιάσος, Κιάκος και Κόντε και οι νεαροί Ν. Λώλης, Τσίρης, Κύρκος, Μουστάκας που έπαιξαν με την Κ19 και ο τερματοφύλακας της Κ19 Θωμάς Βρακάς.