
Την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Άρη ξεκίνησε με μεσημεριανή προπόνηση την Τετάρτη ο ΠΑΣ Γιάννινα. Τα προβλήματα για τον κ. Στάικο είναι αρκετά, αλλά προσπαθεί να τα διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο, ώστε η «κυανόλευκη» ομάδα να παρουσιαστεί και πάλι ανταγωνιστική μ’ έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο.
Δεδομένου ότι την Κυριακή θα λείπει σίγουρα ο τιμωρημένος Πήλιος, ο κυρίως «πονοκέφαλος» για τον προπονητή είναι αν θα προλάβει να είναι έτοιμος ο Ράντου, ο οποίος στην προπόνηση της Δευτέρας γύρισε το πόδι του λόγω κακού αγωνιστικού χώρου και είχε ένα ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Ρουμάνος μπακ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να καταφέρει να μπει αύριο, ώστε τουλάχιστον να προλάβει τις προπονήσεις που η ομάδα θα δουλέψει πάνω στην τακτική του αγώνα. Αν ο Ρουμάνος δεν μπορέσει να είναι έτοιμος, τότε θα πρέπει να αναζητηθεί λύση ανάγκης, αφού δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος αριστεροπόδαρος μπακ μετά την αποχώρηση του Ποζνάνσκι.
Στη σημερινή προπόνηση ήταν απών ο Νίνης με ενοχλήσεις στον δικέφαλο και τίθεται εν αμφιβόλω και η δική του παρουσία στο επερχόμενο ματς, ενώ ο Εραμούσπε έκανε μόνο ένα μέρος της προπόνησης, για λόγους αποφόρτισης όμως, δεν έχει κάτι.
Όσον αφορά τον Παμλίδη, δύσκολα θα ρισκάρει η ομάδα τη συμμετοχή του, αφού δεν είναι ακόμα στο 100%. Μέχρι την τελευταία στιγμή, όμως, θα παίζεται η παρουσία του.
Στα καλά νέα της ημέρας συγκαταλέγονται οι επιστροφές Ροσέρο και Λιάσου που θα είναι κανονικά στην αποστολή της Κυριακής. Ειδικά ο Λιάσος θα πάρει λογικά και θέση βασικού, καθώς θα λείπουν οι Καραχάλιος και Τζίνο, οι δύο καλύτεροι ανασταλτικοί χαφ της ομάδας. Ο Ροσέρο θα βοηθήσει ερχόμενος στο ματς κάποια στιγμή από τον πάγκο.
Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε αμυντική τακτική με συνεργασία αμυντικών και μέσων στην κεντρική ζώνη σε παθητική άμυνα. Ακολούθησε παιχνίδι 7 Χ 6 σε μικρές εστίες για να ακολουθήσει 9 Χ 8 σε κανονικές εστίες και στο τέλος 11 Χ 11.