Άπαντες παρόντες στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα που έγινε στο κεντρικό γήπεδο του ΠΕΑΚΙ. Ο Γιάννης Πετράκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Νικολιά που όμως παρουσιάζεται κανονικά και κάνει το ατομικό του πρόγραμμα.

Σε ρυθμούς μπήκε και πάλι από σήμερα ο Δημήτρης Φερφελής, που το προηγούμενο διήμερο είχε ακολουθήσει προληπτικό πρόγραμμα.

Το σημερινό πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τακτικής, με τον τεχνικό του ΠΑΣ να ζητεί από τους ποδοσφαιριστές του να κυκλοφορούν με συγκεκριμένο τρόπο την μπάλα βγάζοντάς την από την άμυνα και επέμεινε να αυτοματοποιηθεί στο μυαλό τους από που πρέπει να περνάει η μπάλα για να φτάσει στην επίθεση.

Το τελευταίο κομμάτι είχε αρκετή επιμονή σε στημένες φάσεις, δηλαδή κόρνερ και φάουλ. Μάλιστα σε μία από τις φάσεις αυτές ο Μαμπουλού πέτυχε ένα τρομερό γκολ με ανάποδο ψαλίδι!

Δύο κλωτσιές που έφαγαν οι Μιχαήλ και Βιδάλ, ευτυχώς δεν ήταν κάτι σημαντικό και σηκώθηκαν μετά από 2-3 λεπτά που βρέθηκαν πεσμένοι στο χόρτο.

Ο Βραζιλιάνος συνεχίζει να αποτελεί μαγνήτη για όλους όσοι βλέπουν τις προπονήσεις και το θέμα του θα λήξει τις επόμενες μέρες, όταν η ΠΑΕ παραλάβει ένα χαρτί, ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν ομάδες που θα διεκδικήσουν τροφεία. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν αναρτάται η ανακοίνωση επισήμως.

*Δείτε βίντεο με στιγμιότυπα από τη σημερινή προπόνηση