image description

Προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια υψηλής έντασης 4Χ4 και 5Χ5 είχε σήμερα το πρόγραμμα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες να παίρνουν στη συνέχεια διήμερο ρεπό. Ο κ. Πενταρβάνης είχε πάλι σήμερα την επίβλεψη του προγράμματος, αφού ο κ. Στάικος είναι στην Αθήνα για το UEFA Pro, με τους συνήθεις απόντες να παραμένουν στο μπλοκάκι. Τα νέα γι’ αυτούς μετατίθενται από Δευτέρα.

Οι Καραχάλιος και Παντελάκης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, όπως επίσης οι Νίνης και Λώλης. Ο Μορέιρα έκανε θεραπεία, λόγω χτυπήματος από το παιχνίδι με την Λαμία, και θα είναι σίγουρα διαθέσιμος την Δευτέρα.

Νίνης, Καραχάλιος, Παντελάκης και Λώλης «τρέχουν» να προλάβουν το ματς με τον ΟΦΗ, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα ανάψει για όλους το «πράσινο φως». Το ίδιο ισχύει και για τον Πέδρο Κόντε που σήμερα προτιμήθηκε να μην μπει στις υψηλές εντάσεις, αλλά να κάνει ατομικό. Αν την επόμενη εβδομάδα βγάλει όλο το πρόγραμμα, τότε χτυπάει την «πόρτα» της επιστροφής σε αποστολή μετά από 6,5 σχεδόν μήνες!

Τέλος, ο χρόνος είναι σύμμαχος για τους Παμλίδη και Ροσέρο, που είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής με την Λαμία, οπότε με τον ΟΦΗ θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι, ίσως και για το βασικό σχήμα.