
Στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής η βράβευση των νέων Ολυμπιονικών του Τόκιο από τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών και με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών ιστορίας του ΣΕΟ.
Η Ελληνική Κωπηλασία ήταν ασφαλώς παρούσα με τον Στέφανο Ντούσκο που παρέλαβε το βραβείο του από τον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά. Τα βραβεία για την δίκωπο Μπούρμπου/Κυρίδου παρέλαβε η πρόεδρος του ΝΟΙ Μαρθα Παλαιοπάνου.
Παρόντες οι Ολυμπιονίκες της κωπηλασίας Πολύμερος Βασίλης, Μπισκιτζή Χρύσα, Γιάνναρος Σπύρος, Μαγδανης Παναγιώτης και Κόνσολας Λευτέρης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Γιάννης Βράμπας καθώς και το μέλος του ΔΣ, Ρότζερ Γκαττ.
Η τελετή οργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη που έδωσε το “παρών”. Παρόντες ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος καθώς και πλήθος επισήμων και Ολυμπιονικών.