image description

Αποφασισμένοι είναι στον ΠΑΣ Γιάννινα να αλλάξουν άμεσα το κλίμα και να μην επιτρέψουν την αμφισβήτηση για το αν η ομάδα είναι ικανή να παραμείνει στην κατηγορία. Καθημερινά οι παίκτες δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ οι επιστροφές των Σόρια, Νίνη, σε συνδυασμό με τον ρυθμό που αρχίζουν να βρίσκουν Παμλίδης, Ροσέρο και Μπιλμπάο και τιε «στροφές» που ανεβάζει ο Κόντε, δημιουργούν καλύτερες συνθήκες ανταγωνισμού και δίνουν στον κ. Στάικο την ευχέρεια περισσότερων επιλογών στην 11άδα και την 20άδα.

Οι γνωστοί απόντες υπήρξαν και σήμερα. Καραχάλιος και Παντελάκης κάνουν ακόμα ατομικά προγράμματα και όλα δείχνουν ότι δεν θα επιστρέψουν αυτήν την εβδομάδα στις ομαδικές προπονήσεις. Ο Λέο συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις και είναι ακόμα αμφίβολος. Αν δεν είναι στο 100% ως αύριο, τότε θα μείνει εκτός αποστολής.

Όλο το πρόγραμμα έβγαλε ο Νίνης που θα είναι ξανά διαθέσιμος και το ενθαρρυντικό είναι ότι οι Παμλίδης και Ροσέρο είναι πλέον στην κρίση του προπονητή αν θα παίξουν 90 λεπτά, αφού έχουν δουλέψει εντατικά σ’ αυτήν την περίοδο της διακοπής του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, το πρόγραμμα μετά την προθέρμανση, περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής και παιχνίδια με εστίες και στο τέλος έγιναν αγωνιστικά παιχνίδια μικρού χώρου 5Χ5.