image description

Με 5 απουσίες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση των παικτών του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο καμία δεν προκαλεί ανησυχία εν όψει έναρξης πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου, αν όλα κυλήσουν φυσιολογικά και η ΕΠΟ πραγματοποιήσει όλα όσα ζητάνε η FIFA και η UEFA.

Ο Λίλα κλήθηκε στην Εθνική Αλβανίας για τα παιχνίδια με Μαρόκο και FYROM και θα είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη την επόμενη Τρίτη ή Τετάρτη.

Οι Ακόστα και Ναδάλες πήραν άδεια και ήταν με τα πολιτικά σήμερα στο ΠΕΑΚΙ. Περισσότερο πήραν την άδεια για ξεκούραση και αποφόρτιση, καθώς η ομάδα –κακά τα ψέματα- έκλεισε ήδη 2 μήνες προετοιμασίας και θα ξεπεράσει τους 2,5 μήνες ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι λογικό οι παίκτες που είναι από την αρχή να χρειάζονται περισσότερες ανάσες.

Στο μέτωπο των τραυματιών, ο Καρανίκας έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο θα τον αφήσει εκτός για το φιλικό της ερχόμενης Παρασκευής με τα Τρίκαλα. Από εκεί και πέρα, όμως, δεν θα έχει θέμα και θα υπολογίζεται κανονικά για την πρεμιέρα.

Τέλος, ο Μιχαήλ έχει ένα μικρό τράβηγμα, το οποίος όμως δεν ανησυχεί το ιατρικό επιτελείο και θα μπει κι αυτός μετά από 1-2 μέρες το πολύ.

Στο μεταξύ, στην ομάδα περιμένουν τις αποφάσεις του Δ.Σ. της ΕΠΟ για την αγωνιστική με την οποία θα ξεκινήσει η σεζόν. Η σούπερ λίγκα θέλει να ακολουθηθεί κανονικά το πρόγραμμα, ενώ η NOVA έχει απειλήσει ότι θα διπλασιάσει τις ρήτρες που θα ζητήσει αν δεν μπουν εμβόλιμες οι δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο ΠΑΣ θα χάσει το πλεονέκτημα να παίξει με άδειες εξέδρες στη Νέα Σμύρνη, αν δεν ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα από την 1η αγωνιστική.