Περισσότερο παρεμβατικός από ποτέ ο Γιάννης Πετράκης! Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα πολλές φορές διέκοπτε σήμερα τη ροή της προπόνησης, δίνοντας οδηγίες στους ποδοσφαιριστές του και επέμενε ιδιαίτερα σε Μαμπουλού και Κόντε να τους μεταφέρονται σωστά οι οδηγίες τουτα όσα ήθελε. Το ρόλο… διερμηνέα αναλάμβαναν ο Ακόστα που γνωρίζει καλά τα ελληνικά και εξηγούσε στο συμπατριώτη του επιθετικό που έπρεπε να κινείται, ενώ ο Καρανίκας μιλάει άπταιστα γαλλικά και βοηθούσε στην κατανόηση των οδηγιών τον Μαμπουλού.

pas-proponhsh-august-14

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν εστιασμένο στην επίτευξη τέρματος και περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής με επιθετικές κινήσεις. Στο δεύτερο μισό της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε οικογενειακό δίτερμα. Ολόκληρο το πρόγραμμα χωρίς προβλήματα έβγαλε σήμερα ο Νικολιάς.

Απόντες ήταν οι Μιχαήλ και Λίλα, ενώ ο Καρανίκας και ο Ζιώγας έκαναν ατομικό.

karanikas-alexiou

Στη σημερινή προπόνηση νέα πρόσωπα από την Κ-20 ήταν οι Λιάππης και Ζήκος.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 18:00.

*Να τονίσουμε και πάλι ότι στα μεταγραφικά ο Ζάιρο έρχεται αύριο και ανακοινώνεται και επίσημα από την ΠΑΕ, ενώ δεν προχώρησε του νεαρού Γάλλου επιθετικού, που δεν εμφανίστηκε στο ραντεβού που είχε δοθεί χθες βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

pas-proponhsh-august-12