image description

Οι κορασίδες του ΠΑΣ Γιάννινα, ως πρωταθλήτρια ομάδα από την ΕΣΚΑΒΔΕ, επικράτησαν το βράδυ της Πέμπτης με σκορ 52-51 του πρωταθλητή ΕΣΚΑΘ Ολυμπιακού Βόλου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Ημιτελικής Φάσης Κορασίδων ΕΟΚ.

Ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση για το αναπτυξιακό μπάσκετ και σίγουρα ακατάλληλο για… καρδιακούς, αφού κράτησε σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο Νέο Κλειστό Ιωαννίνων.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης το προβάδισμα στο σκορ εναλλασσόταν διαρκώς και μέχρι την κόρνα της λήξης κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει με σιγουριά τον νικητή.

Οι κορασίδες του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτές που χαμογέλασαν στο τέλος και πήραν το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα!

Πλέον ακολουθεί την Παρασκευή μία μέρα ξεκούρασης για τις “κυανόλευκες” αθλήτριες, μιας και την Παρασκευή θα διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ του Ολυμπιακού Βόλου και της ΑΕΕΠ Χαλκίδας (πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΣΕ).

Το Σάββατο το πρωί θα διεξαχθεί το 3ο και τελευταίο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΑΕΕΠ Χαλκίδας, παιχνίδι το οποίο, αν είναι νικηφόρο για τις Γιαννιώτισσες, θα φέρει την πρόκριση στην Τελική Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΟΚ στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα καλεί όλους τους φιλάθλους το Σάββατο το πρωί στις κερκίδες του Νέου Κλειστού για να δώσουν ώθηση στα κορίτσια.