image description

Τον υφυπουργό αθλητισμού Σταύρο Κοντονή, συνάντησε το πρωί της Πέμπτης 1/9 ο νέος πρόεδρος της Super League, Γιώργος Στράτος, θέλοντας να του εκφράσει τη θέση των μελών του συνεταιρισμού για την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Στράτος, εξέφρασε στον υφυπουργό την επιθυμία των ομάδων – μελών της λίγκας για έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου, με την 1η αγωνιστική, κάτι που αποφασίστηκε από τις ΠΑΕ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της λίγκας, ο υφυπουργός αποδέχθηκε το αίτημα των ΠΑΕ.

Μάλιστα, αποφασίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον υφυπουργό και τους 16 προέδρους/εκπροσώπους των ΠΑΕ της Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League

Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα.