image description

Μία από τις σημαντικότερες θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ Γιάννινα φέτος το καλοκαίρι είναι αυτή του τερματοφύλακα. Αρκετά ονόματα έπεσαν στο τραπέζι, αλλά πλην του Λοντίγκιν που το πέρασμά του από τον ΠΑΣ δημιουργούσε αισιόδοξους συνειρμούς, για τα υπόλοιπα υπάρχουν συν και πλην.

Με την περίπτωση Λοντίγκιν να φεύγει από το τραπέζι, αφού είναι απίθανο να προκύψει κάτι άμεσα, το όνομα που επανέρχεται στην επικαιρότητα είναι του Γιάννη Ανέστη, που έφυγε από τον Παναιτωλικό και κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Ο Ανέστης εξετάζει και μία πρόταση από την Τζουγκάρτεν της Σουηδίας, αλλά εφόσον προχωρήσει κάτι πολύ γρήγορα με τον ΠΑΣ, μπορεί τα δεδομένα να αλλάξουν.

Να θυμίσουμε ότι πριν τον Παναιτωλικό ο υψηλόσωμος «πορτιέρε» αγωνιζόταν στη Σουηδία και την Γκέτεμποργκ για 3 χρόνια.

Όσον αφορά τον Καπίνο, που είχε ακουστεί για τον ΠΑΣ Γιάννινα για κάποιες μέρες, το ενδιαφέρον είχε ατονήσει και τελικά σήμερα ανακοινώθηκε από τον Παναιτωλικό.

Εν τω μεταξύ, για τη θέση του αριστερού μπακ, κυκλοφορεί ως σενάριο το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα για τον Κώστα Μπαλογιάννη, ο οποίος δεν δέχτηκε πρόταση παραμονής στον ΟΦΗ. Ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον κι άλλης ελληνικής ομάδας και θα είναι δύσκολο να προχωρήσει από τον ΠΑΣ η περίπτωσή του.