Μετά το χθεσινό 71-62 στην Λιμνοπούλα, η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΣ Γιάννινα επανέλαβε τη νίκη της επί του ΠΑΟΚ με 69-60, κάνοντας και πάλι μία καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, με μία μικρή παρένθεση στο τρίτο δεκάλεπτο, που επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να μειώσει πολύ στο σκορ.
Με την Σαρηγιαννίδου να δίνει αυτή τη φορά τις περισσότερες επιθετικές λύσεις, καθώς πέτυχε 14 πόντους και τις Γουίλερ με 13 και Τζουντ με 10 να ακολουθούν, ο ΠΑΣ είχε και πάλι πολυφωνία στο σκοράρισμα και έδειξε την εικόνα μίας ομάδας που θα προσπαθήσει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, πίσω βέβαια από τα μεγάλα φαβορί που είναι οι Αθηναϊκός, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.
Τα δεκάλεπτα: 16-15, 35-25, 55-52, 69-60
ΠΑΣ Γιάννινα (Μασλαρινός): Wheeler 13, Jordan 5, Σαρηγιαννίδου 14, Judd 10, Γιαπιτζόγλου 9, Ξανθοπούλου, Καμπερίδου 4, Ρούμπα 5, Τζημορώτα 4, Κουμαντσιώτου 2, Παπανικολάου 3, Ζήκα
