Η ΔΩΔΩΝΗ, η κορυφαία γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στηρίζει για ακόμη μια φορά τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι και θέτει στο επίκεντρο τις μαμάδες και την τοπική κοινωνία της Ηπείρου, αποτελώντας τον χρυσό υποστηρικτή του Παραλίμνιου Δρόμου 1 χλμ. «Μαμά-Καρότσι», αναπόσπαστο κομμάτι του Γύρου Λίμνη των Ιωαννίνων, που φέτος έχει επετειακό χαρακτήρα, καθώς συμπληρώνονται δέκα χρόνια από το ξεκίνημά του το 2007.

Αυτό το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, μαμάδες μαζί με το καρότσι και τα παιδιά τους θα βρεθούν στη λίμνη των Ιωαννίνων για να τρέξουν στο παραλίμνιο αγώνα 1χλμ στο πλαίσιο του 10ου Γύρου Λίμνης των Ιωαννίνων που διοργανώνεται στις 17 και 18 Σεπτεμβρίου, προάγοντας τον αθλητισμό και την πνευματική ανάταση που προέρχεται από τη σύνδεση του ανθρώπου με τη φύση.

Με σημείο εκκίνησης την πλατεία Μαβίλη, οι συμμετέχουσες μαμάδες θα τρέξουν έναν διαφορετικό, συμβολικό αγώνα δρόμου, που θα έχει τη «γεύση του καλού», τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ, καθώς η εταιρεία θα προσφέρει σε όλες τις διαγωνιζόμενες μαμάδες δωροεπιταγές για αγαπημένα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, η ΔΩΔΩΝΗ θα αποτελέσει περήφανο χορηγό της γεύσης, διαθέτοντας προϊόντα της για το πιο απολαυστικό pasta party, στην διάρκεια του οποίου περισσότεροι από 2.400 δρομείς θα έχουν την χαρά να γευτούν συνταγές με αγαπημένα τυριά ΔΩΔΩΝΗ, ξεχωριστής ποιότητας και ασύγκριτης γεύσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον 10 Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://www.ioanninalakerun.gr/