ON DEMAND
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ

Παρέμεινε στην κορυφή, η Δαφνούλα 2-0 τη Μουσιωτίτσα

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β΄ κατηγορίας συνεχίζει να είναι η Δαφνούλα η οποία έστω και δύσκολα επικράτησε 2-0 της αξιόμαχης Μουσιωτίτσας η οποία παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό και είχε ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες (με τη μερίδα του λέοντος στη Δαφνούλα), ενώ ο τερματοφύλακας της Μουσιωτίτσας Νίκος Ζώτος προσπάθησε με νύχια και με δόντια να κρατήσει την ομάδα του μέσα σε ένα θετικό αποτέλεσμα πραγματοποιώντας καταπληκτικές επεμβάσεις, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

image description

Στο 5΄ πλασέ του Παππά Β. η μπάλα άουτ.

Στο 6΄ σουτ του Τρύφων έξω από τη μεγάλη περιοχή απέκρουσε τη μπάλα ο Ζώτος.

Στο 17΄ σουτ του Καντζέλη η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 19΄ ο Δόσης εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Παππά Β. που έκανε το πλασέ με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.

Στο 29΄ σουτ του Σίδερη έξω από τη μεγάλη περιοχή η μπάλα λίγο άουτ.

Στο 37΄ εκτέλεση φάουλ του Δόση απέκρουσε ο Βασιλάκης σε κόρνερ. Μετά την  εκτέλεση του κόρνερ απομάκρυναν τη μπάλα οι αμυντικοί της Δαφνούλας που βγήκε στην αντεπίθεση και ο Φώτης με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο 47΄ πλασέ του Παππά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς της Δαφνούλας και κατέληξε κόρνερ.

Στο 53΄ σουτ του Βασιλείου απέκρουσε τη μπάλα ο Ζώτος.

Στο 54΄ εκτέλεση κόρνερ του Βασιλείου, κεφαλιά του Καντζέλη απέκρουσε τη μπάλα ο Ζώτος.

Στο 55΄ παράλληλη σέντρα του Πάνου, ο Καντζέλης έκανε το πλασέ σε κενή εστία όμως ο Ζώτος έκανε την απόκρουση του αγώνα με τα πόδια.

Στο 63΄ σουτ του Καντζέλη και πάλι ο Ζώτος απέκρουσε τη μπάλα.

Στο 76΄ ο Παππάς μέσα στην περιοχή από καλή θέση δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 83΄ η Δαφνούλα «κλείδωσε» τη νίκη όταν ο Βασιλείου έκανε τη σέντρα και ο Ιωάννου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζώτου διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Διαιτησία: Κουταλής (Ευαγγέλου-Δαδάνης).

Δαφνούλα: Βασιλάκης, Μπούτικος, Δραγάτης (89΄ Παπαδόπουλος), Κωλέτσης, Λαγός, Βλάχος (46΄ Ράπτης), Βασιλείου (89΄ Καραφέρης), Τζίμας, Φώτης, Τρύφων, Καντζέλης (77΄ Ιωάννου).

Μουσιωτίτσα: Ζώτος, Βάσιος Π. (84΄ Ζάρρας), Τσιμαράκης, Μπίντος, Τσιρώνης (46΄ Γούσης), Μπάκας, Βάσιος Σ. (74΄ Ζάβαλης), Δόσης, Παπαϊωάννου, Παππάς Β.,  Σίδερης (71΄ Οικονόμου).

 

Μοιράσου: